MARDİN / MİDYAT - Kutlubey İlkokulu

Kutlubey İlkokulu

KUTLUBEY MAH. KUTLUBEY KÜME EVLERİ NO 368 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı gençler yetiştirmek. Önümüzdeki beş yıl içinde Midyat genelinde eğitim-öğretim alanında ilk sıralarda yer alacak ve ilçede örnek gösterilecek bir okul olma. Belli hedefleri, amaçları olan ve amaçlara ulaşmak için çaba gösteren; aklı ve kalbi birlikte kullanan; kendine ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.
Misyon
Çağdaş eğitim anlayışı içinde öğrencilerimizin, sosyal kültürel faaliyetlere katılımını arttıran, birbirleriyle işbirliği, dayanışma içinde bulunacağı; bilgilerini ve yeteneklerini en üst düzeye çıkaracakları bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak.
Kalorifer sistemi ile ısınma yapılmaktadır.Isınma problemi yoktur.
Ulaşım
Minibüs ve özel arabalarla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım servisle yapılmaktadır. Servis ve ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri
Midyat Ömerli ve Nusaybin ilçelerinin ortasında Midyat´a 24 km uzaklıkta yer almaktadır.
İl Merkezine 91,İlçe Merkezine 24 km uzaklıktadır.