MARDİN / MİDYAT - Kutlubey İlkokulu

Baş. Öğrt. Cahit UYAR - Okul Müdürü

Baş. Öğrt. Cahit UYAR     Okul Müdürü

Okulumuz Müdürümüz Baş.Öğrt.Cahit UYAR 1977 Yılında Diyarbakır İli Çınar İlçesi Yaprakbaşı Köyü´nde doğmuştur.İlkokulunu aynı köyde, ortaokulu ve lise öğrenimi ise Diyarbakır İmam Hatip Lisesi´nde bitirmiştir.Yüksek Öğrenimini ise Dicle Üniversitesi Ziya Göklap Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalında lisans düzeyinde bitirmiştir.

Okul Müdürümüz 1998 öğretmen ataması ile Mardin İli Midyat İlçesi Budaklı İlköğretim Okuluna Müdür Yetkili Öğretmen,aynı okulda müdür yardımcısı,müdür vekili ve asil müdür olarak 2010 yılına kadar çalıştı.Ondan sonra yayınlanan meb okul müdürleri yer değiştirme rotasyaonu ile Midyta İlçesi Şenköy Mahallesi Şehit Salih ALBAYRAK Ortaokulu´na okul müdürü olarak dört yıl çalıştan sonra ,yine okul müdürleri il içi yer değiştrime yönetmeliği kapsamında Midyat İlçesi Söğütlü Fatih Ortaokulu´na okul müdürü olarak tayin oldu.Midyat Söğütlü ortaokulundan sonra okul müdürleri il içi yer değiştrime yönetmeliği kapsamında Midyat İlçesi Kutlubey Ortaokulu´nda okul müdürü olarak halen göevini sürdürmektedir.

Okul Müdürmüz 2005 Yılında yapılan Öğretmen Kariyer Basamakları Sınavını kazanarak  Uzman Öğretmen olarak 2023 yılına kadar çalışmış olup,2023 yılında yapıaln Öğretmenlik Meslek Kanunu ile sınava girip sınavı kazanarak ´´Başöğretmen´´ unvanını alarak 2023 yılından bu yana okul müdürmüz Baş öğretmen olarak görev yapmaktadır.